header_visual2

De kandidaat aan het woord!

Leer actief luisteren

Aan de slag.

Vul je gegevens in,
wij nemen contact op!

Sollicitatietraining

Sollicitatiegesprekken voeren voor vacaturehouders

We leren vacaturehouders binnen een dagdeel hoe je een goed sollicitatiegesprek voert. Het belang van een goed sollicitatiegesprek wordt namelijk onderschat. Vaak wordt er een monoloog gehouden en geen dialoog, ook worden er vaak aannames gedaan op basis van bijvoorbeeld de informatie in een cv, zonder daadwerkelijke toetsing. We zoomen in deze training vooral in op actief luisteren en behandelen verschillende gespreks-methodes. Deze training is pragmatisch, de deelnemers kunnen hun kennis nadien direct toe gaan passen. De training kunnen we aanpassen op het type kandidaat wat de vacaturehouder vaak spreekt.

Merkambassadeurs

Leren selecteren...

In deze sollicitatietraining voor vacaturehouders leren we je de juiste medewerker te selecteren. We leren de cursisten wat het belang is van een gedegen voorbereiding en we leren hen een heldere sollicitatiegesprek-opbouw te hanteren. We geven de vacaturehouders tal van voorbeeld-vragen waarmee ze direct aan de slag kunnen. Het bijzondere aan deze training is dat we vacaturehouders leren ‘door een cv en sollicitatiebrief heen te lezen’.

Kosten

Kosten sollicitatietraining voor vacaturehouders

Deze sollicitatietraining voor vacaturehouders wordt zowel gegeven bij ons op kantoor te Nijmegen alsmede inhouse bij onze klanten. De kosten bedragen €195 per deelnemer. De training duurt 3 uur en is energiek en praktisch. De training wordt altijd verzorgd door recruiters met meerdere jaren corporate ervaring bij verschillende organisaties. Informatie over aanmelden en beschikbare data krijgt u door te mailen naar: info (@) carregroep nl

265694e

Daan Eggink

Recruiter Techniek

Liander (onderdeel van Alliander)

Wat onze klanten zeggen

Samen met Carré hebben we enkele leuke trainingen aan zowel sollicitanten alsmede teamleiders gegeven. Carré wist op een energieke en leerzame wijze over te brengen hoe je goede sollicitatiegesprekken kan voeren en de ander kan enthousiasmeren. Ik beveel hen van harte aan!

Krijg je onze nieuwsbrief al?

Wij doen niet aan spam, enkel toffe tips en best practices!