ACE foto

Relatief weinig monteurs gebruiken Twitter...

Aan de slag.

Vul je gegevens in,
wij nemen contact op!

Linkedin training

Linkedin, Facebook of Instagram

Hoe bereik je technici, op welke media kanalen vind je ze en met welke boodschap enthousiasmeer je hen? In deze doelgroep-specifieke training gaan we in op verwachte media-kanalen die geschikt zijn om jullie doelgroep te bereiken. Aan de hand van praktijk-voorbeelden tonen we onder andere het effect van beelden (foto en video) om jullie doelgroep te triggeren. We zullen ook de vorming van een content-team en de inzet van eigen medewerkers behandelen. Centraal staat het effect van online delen en het nut hiervan in (pre-)werving. Deze training kan ook enkel op technici werven via Facebook, Instagram of bijvoorbeeld LinkedIn ingericht worden.

Kosten

Opbrengst en kosten

Na deze training ben je prima instaat om alleen of in samenwerking met een klein content team technici te gaan vinden, boeien en binden via bewust gekozen social media kanalen. Je bent in staat onderzoek te doen naar jullie doelgroep en de resultaten om te zetten in pakkende content die je op de juiste momenten weet te delen. Uiteraard ontvang je handige tips waarmee je direct aan de slag kunt. Deze training kan eventueel uitgebreid worden met een analyse-module waarbij jullie leren een campagne en haar resultaten te interpreteren. De training kan zowel bij jullie alsmede bij ons op kantoor te Nijmegen geven worden. De groep is nooit groter dan 10 personen. De training is interactief, energiek en vooral pragmatisch. De kosten voor deze training zijn €199 per persoon.

265694e

Daan Eggink

Recruiter Techniek

Liander (onderdeel van Alliander)

Wat onze klanten zeggen

Samen met Carré hebben we enkele leuke trainingen aan zowel sollicitanten alsmede teamleiders gegeven. Carré wist op een energieke en leerzame wijze over te brengen hoe je goede sollicitatiegesprekken kan voeren en de ander kan enthousiasmeren. Ik beveel hen van harte aan!

Krijg je onze nieuwsbrief al?

Wij doen niet aan spam, enkel toffe tips en best practices!