header_portfolio

Een verhaal + vacaturefilm?

Samen tot 33% meer reacties!

Aan de slag.

Vul je gegevens in,
wij nemen contact op!

Vacaturefilm

Een vacaturefilm werft!

De reisbranche toont al jaren aan dat filmpjes en foto’s tot meer boekingen leiden. We zijn er inmiddels aan gewend dat we vooraf weten hoe onze kamer, de omgeving en het zwembad eruit zien. U onderscheidt u als werkgever als u uw vacature; afdeling, team, werkplek maar ook werkzaamheden in beeld brengt. Wij merken dat filmpjes vaker gedeeld worden, langer bekeken worden, meer reacties opleveren én dat kandidaten beter voorbereid op gesprek komen! Wij ontzorgen jullie, indien gewenst, compleet! Van idee tot script, van editing tot verspreiding via campagnes. We hebben een groot aantal leuke voorbeelden die jullie zal inspireren. Zullen we koffie drinken? Neem vandaag nog contact met ons op.

Carrièreverhalen

Een carrièreverhaal werft!

Laat uw eigen medewerkers aan het woord! U maakt ze niet alleen trots maar u zult zien dat ze het leuk vinden om hun verhaal, en daarmee uw werkgeversmerk, te verspreiden. Doordat wij in verhalen jullie vacatures promoten zien wij het aantal reacties op vacatures omhoog gaan! Wij hebben verhalen van medewerkers inmiddels tot >150x gedeeld zien worden op Linkedin.

IT recruiter

Hilde Mutsaers

Recruiter IT

TenneT TSO

Wat onze klanten zeggen

Als recruiter van TenneT ben ik altijd benieuwd naar de persoon achter het CV. De sollicitant is vaak nieuwsgierig naar het verhaal achter de vacaturetekst.
Dit laatste is waar Carriereverhalen voor een groot deel in voorziet. De lezer van Carriereverhalen krijgt als het ware een kijkje achter de schermen; wat maakt het nu zo leuk om voor TenneT te werken, hoe gaat men met elkaar om en wat zijn nu echt de mogelijkheden binnen dit bedrijf, vertelt vanuit de beleving van de medewerkers zelf. Dit maakt het herkenbaar en geloofwaardig. Het brengt een vacaturetekst tot leven.

Krijg je onze nieuwsbrief al?

Wij doen niet aan spam, enkel toffe tips en best practices!