Carré is gevestigd aan de Berg en Dalseweg 127

Contact

Carré is gevestigd te Nijmegen. Onze adres- en contactgegevens zijn; Berg en Dalseweg 127, 6522 BE, Nijmegen. Belt u ons svp op (024) 202 20 33. Mailen kan naar [email protected]

Wat is jullie verhaal?
Jullie verhaal zal ons nieuwsgierig maken. Wij kunnen jullie helpen om pragmatisch en doeltreffend jullie verhaal om te zetten in een heldere boodschap die in slaat op de luisteraar, de situatie en het doel. Daar zijn wij goed in!

Communiceer techniek!
Wij creëren interessante content die jullie doelgroep zal aanspreken en waar jullie organisatie vervolgens van profiteert doordat jullie talent binden die zich herkent in jullie missie en cultuur.

Wij zijn recruitment marketeers!
Echte verhalen van jullie medewerkers en prachtige vacaturefilms inzetten om schaars technisch talent te werven, daar zijn wij goed in! Jullie werkzaamheden en cultuur zullen tot leven komen. Dit zal jullie werkgeversmerk en daarmee -aantrekkelijk doen groeien.

Ons team bestaat uit recruiters, content-marketeers en onder andere websitebouwers
Centraal zal jullie werkenbij-website kunnen staan. Door de relevante doelgroep-specifieke content en SEO vriendelijke vacatures zal deze meer reacties opleveren. Door onze jaren lange ervaring binnen recruitment zullen we een duidelijke recruitment-funnel inrichten die jullie veel tijd zal besparen. Een toegevoegde waarde die wij vaak terug horen is dat onze eigen wervings-platformen en recruitmentsoftware het geheel afmaken. Zo kunnen we jullie van A tot Z ontzorgen en/of ondersteunen.

Blijf op de hoogte van interessante tips en blogs over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment van technisch personeel via onze media-kanalen;

Neem direct contact op

Wanneer je direct contact met ons wilt opnemen kun je gebruik maken van het contactformulier.

Krijg je onze nieuwsbrief al?

Wij doen niet aan spam, enkel toffe tips en best practices!