Arbeidsmarktcommunicatie voor corporates

Employer branding voor technische bedrijven

Een prachtige basis voor elke HR medewerker

Aan de slag.

Vul je gegevens in,
wij nemen contact op!

Training

Een employer branding training

Wij hebben speciaal voor medewerkers van bedrijven die werkzaam zijn in de techniek een employer branding ( werkgeversmerk ) training ontwikkeld. In deze training leren we je de basis-principes van content marketing, arbeidsmarktcommunicatie en bijvoorbeeld het nut van talentpools met bijbehorende contact-strategieën. De training is energiek en praktisch, je zal nadien direct aan de slag kunnen met de handige tips en natuurlijk het vullen van jullie content-kalender!

Communiceer Techniek

Arbeidsmarktcommunicatie gericht op technici

In deze employer branding ( werkgeversmerk ) training leren we medewerkers van technische organisaties vooral het belang van het communiceren van jullie core-business. Technici maken de mooiste dingen maar lopen vaak niet te koop met hetgeen ze bedenken, ontwerpen en realiseren. Het zijn echter juist deze technische onderwerpen die andere technici raken en enthousiasmeren. In deze training leert de cursist een basis communicatieplan en content-kalender te maken, te bepalen wat doelgroep-interessante content is en hoe je een campagne start. We kunnen deze cursus uitbreiden met een pittige analyse module; ‘hoe effectief zijn mijn campagnes’.

265694e

Daan Eggink

Recruiter Techniek

Liander (onderdeel van Alliander)

Wat onze klanten zeggen

Samen met Carré hebben we enkele leuke trainingen aan zowel sollicitanten alsmede teamleiders gegeven. Carré wist op een energieke en leerzame wijze over te brengen hoe je goede sollicitatiegesprekken kan voeren en de ander kan enthousiasmeren. Ik beveel hen van harte aan!

Krijg je onze nieuwsbrief al?

Wij doen niet aan spam, enkel toffe tips en best practices!