ACE foto

Aan de slag.

Vul je gegevens in,
wij nemen contact op!

IMG_1912-2

"Het gevoel van ACE kunnen we nu overbrengen"

ACE zet al enkele jaren carrièreverhalen van eigen medewerkers in. Frank Steeghs, werkzaam als account manager bij ACE, is medeverantwoordelijk voor de werving van technisch talent voor ACE. De focus ligt volgens Frank op zelf meer en makkelijker kunnen werven. Hij ervaart door zelf te werven dat de kwaliteit van de kandidaten verbetert én dat de wervingskosten om laag gaan. Carrièreverhalen van eigen medewerkers dragen hier volgens Frank ook aan bij. Hij merkt dat ze meer onderscheidend kunnen werven dan hun concurrenten en dat de verhalen ervoor zorgen dat hun vacatures beter gevonden worden.

Het gevoel van ACE overbrengen via enkel vacatureteksten verliep minder goed. Storytelling werkt ook in het werven van personeel zegt Frank. ‘Carriereverhalen.nl schrijft leuke objectieve verhalen waardoor we onze identiteit beter kunnen laten zien. De foto’s dragen hier ook aan bij, deze voeg je nu eenmaal minder makkelijk toe aan een vacaturetekst. De verhalen van onze collega’s worden intern erg positief ontvangen. Ze worden ontzettend goed gedeeld via social media. De verhalen maken de website ook persoonlijker. We willen in de toekomst nog meer gaan doen met content marketing en zullen de expertise van Carré hiervoor blijven gebruiken’!

ACE is een advies- en ingenieursbureau gevestigd in Nederland en België. Wil je meer informatie over ACE? Bekijk dan ook hun website; www.ace.eu

Frank

Frank Steeghs

Adviseur recruitment en arbeidsmarktcommunicatie

ACE adviseurs- & ingenieursbureau

Wat onze klanten zeggen

Het lukt ons nu om het gevoel van ACE over te brengen, daar zijn we erg blij mee. Storytelling helpt bij het werven van medewerkers, daarom zijn wij de samenwerking met Carriereverhalen.nl aangegaan! Achter Carrièreverhalen zit een goed team met recruitment marketeers!

Krijg je onze nieuwsbrief al?

Wij doen niet aan spam, enkel toffe tips en best practices!