header_portfolio

4 tips die u gaan helpen werven!

U leest zie hieronder;

Aan de slag.

Vul je gegevens in,
wij nemen contact op!

Uw medewerkers aan het woord

Uw medewerkers aan het woord!

Talent werkt graag met talent samen! Zet ten behoeve van het werven van nieuw technisch talent, verhalen en filmpjes van uw huidige medewerkers in om nieuw talent te overtuigen voor uw organisatie te kiezen! Uw huidige medewerkers inzetten als werkgeversmerk-ambassadeurs werkt uitstekend. Berichten van hen komen betrouwbaar over. Laat hen over uw organisatie praten via social media. Onze trainingen kunnen u en uw medewerkers daarbij helpen.

Merkambassadeurs

Uw medewerkers als bondgenoot

Zie uw huidige medewerkers niet als ‘assets’. Zet uw medewerkers in als bondgenoten. Zorg ervoor dat jullie een gezamenlijk doel hebben bij het vinden van nieuwe medewerkers. Geef uw huidige medewerkers het gevoel dat ze gewaardeerd worden. Erkenning en waardering werkt uitstekend, uw medewerkers zullen maar al te graag uw werkgeversmerk-ambassadeur willen worden!

Communiceer techniek!

Communiceer techniek!

De beste engineers zijn vaak degene die ‘iets hebben’ met jullie core-business. Vaak zijn zij intrinsiek gemotiveerd om hun passie te delen met anderen. Vraag deze ‘vakidioten’ om hun verhaal te vertellen of om foto’s van werken te maken. Deze kunt u vervolgens weer delen in (interne) nieuwsbrieven en via social media. Zorg er altijd voor dat items die jullie delen persoonlijk zijn en nut hebben. Een werkgeversmerk opbouwen vraagt kwaliteit geen kwantiteit. Communiceer vooral jullie core business en sluitende profielen zullen zich na verloop van tijd automatisch melden.

Uw medewerkers aan het woord

Eigen medewerkers eerst!

Een bruisende bedrijfscultuur waar medewerkers trots op zijn dient als basis. Investeer in talent! Geef uw medewerkers respect, de ruimte om zich te ontwikkelen en geef hen invloed! Daarnaast is het van belang dat ze kunnen werken aan gave inhoudelijke technische projecten. Zorg ervoor dat zij hun talent maximaal kunnen benutten binnen uw organisatie! Op deze wijze trekt u niet alleen technisch talent aan, u zult hen ook makkelijker behouden!

Maarten van Til

Maarten van Til

Teammanager Talent Management

TenneT TSO

Wat onze klanten zeggen

Wij zien Carré als waarde toevoegende partner inzake content marketing. Ze creëren échte verhalen en vacaturefilms van medewerkers. Een goed voorbeeld is de campagne tennetzoektinkopers.nl waarvoor zij de content en coördinatie naar volle tevredenheid verzorgden.

Krijg je onze nieuwsbrief al?

Wij doen niet aan spam, enkel toffe tips en best practices!